Onsdag


Men det känns tamejfan som att det typ är fredag i morgon. Kanske för att jag är LEDIG fyra dagar efter min 10-18 tid i morgon! Vi ska inte göra ett skvatt men gott ska det bli!

Hänt idag då? I vanlig ordning ingenting. Höll på att försova oss i morse. Jättekul.. Vaknade 08 typ och då skulle vi åka om 25 minuter så lite panik blev det. Jag avskyr ju att gå upp tidigt till skolan så älsklingen hade lovat att köra mig och då låg jag såklart kvar lite för länge. Sen har jag jobbat 12-20. Blev erbjudna att gå med ut på music quiz av ett par vänner men avböjde pga att jag slutade så sent. Sitter här nu med härlig huvudvärk så det är ju inget jag ångrar. Hade ju varit megakul att sitta där och lyssna på musik och ha huvudvärk liksom.

Ja så såg min dag ut. Regnig men helt okej. Hoppas det blir sol snart så jag kan bege mig ut och springa. Om ekonomin tillåter det ska jag köpa nya träningskläder också. Är i stort behov av det så tänkte unna mig det!

Ha det bra!


Ledig dag


Och jag tog ännu en härlig lång sovmorgon i morse! Var megatrött men det kan ju bero på att vi vände på dygnet igår. Aldrig smart. Särskilt inte om man ska upp och jobba i morgon.
Nu ska jag iallafall snart till skolan. Sen följer det vanliga måndagsmönstret i form av mathandling och senare ikväll spinning om det finns nån plats kvar. Mitt pucko har ju glömt att anmäla mig hela förra veckan.
Minnet är inte som det brukade vara.




Ser ni! Det är på väg åt rätt håll. Försökte ta kort när den stod på 10.0 men fanskapet ändrade sig precis när jag skulle ta. Typiskt!


Ännu en helg avklarad


Sorry jag har inte bloggat på ett par dagar. Haft mycket i huvudet och bara varit allmänt anti mot saker och ting. Så som det kan vara ibland..

Igår var vi iallafall på inflyttningsfest hos älsklingens bror och hans tjej. Det var en jäkla fest där vi gick hem vid 04 typ. (Klockan ställdes ju om haha:) Vi som till kl 14 idag. Eller jag vaknade tidigare men var fruktansvärt trött så jag gick inte upp. Kände att det var gott att få sova ut efter veckan som gått så nu sitter jag här strax efter midnatt och är stenpigg (skyll sig själv)

Nu ska jag se om vi ska hitta på något! Ha en bra kväll!

















Lill-lördagskväll


Idag har det varit mer eller mindre galet på jobbet! Underbemannade pga sjukdom så vi har varit två st i butiken hela dagen! Fick ha jour när vi åt och då kan man ju aldrig riktigt slappna av känns det som. Jobbade bara mellan 12-19 men dagen har känts väääldigt lång. Var riktigt glad när jag fick gå hem faktiskt.

Efter jobbet blev det hem direkt för att byta om och sen ner till gymmet. Känns skönt att komma igång igen! sen när det blir lite varmare ute ska jag nog börja ge mig ut och springa imellanåt igen. Känns som att det ger mer verkan mot "magfettet" och jag saknar att komma ut i naturen!

Jaha what else? Ringde teknisk support förut för min mobil förut. De frågade givetvis bara om jag laddat ner och uppdaterat mjukvaran. Que? han kunde för min del lika gärna pratat latin. R sa att han prövade detta igår och att detta inte gick av nån anledning eftersom mobilen tydligen inte var ansluten till datorn (fattar nada?) så vi ska göra ett nytt försöka. Annars blir det till att gå raka vägen till 3 i morgon och lämna in den för "lagning" jippiie! känns lite som att detta kommer att bestå och att detta är början på en lång rad med problem i framtiden. Blä..

Nu ska jag sätta mig och bli lite allmänbildad. Det är politikdebatt på tv :D

Godkväll!


Mobiljävel...


Och idag känner jag att jag har orkat en massa! Gick upp tidigt eftersom jag hade städet, slutade kl 17, åkte direkt hem och bytte om till träningskläderna och sen bar det av till gymmet. Jag börjar få tillbaka min gamla kondition nu! Helt underbart! cyklade på crosstrainern i mer än 45 minuter och gjorde lite övningar utöver det. Jättenöjd med min insats idag faktiskt!

Nu blir det lugnt hela kvällen. R försöker fixa med min mobil som eventuellt behöver uppdateras eftersom puckomobilen hänger upp sig ibland. Det är nackdelen när man köper en ny mobil. Chansen är större att man köper ett måndagsexemplar. Jag har haft tur hittills men nu kanske det tog slut. Får se om jag behöver lämna in den eller inte. När den hängde sig förut sprang jag nästan land och rike runt för hjälp (nåja jag gick ÄNDA till Bauhaushuset) men det var svårt eftersom det inte fanns personal med kunskap om mobilen. Och det enda supertekniska geniet Malin ville ha hjälp med var att ta av locket och ta ur batteriet och på så sätt starta om mobilen. Jag fick hjälp tillslut men tid tog det! Butikerna hade inte fått in något klagomål på Htc mobilerna alls men det kanske berodde på att de sålt typ  stycken..

Oj värsta novellen idag! Nu tror jag att jag får syssla med annat ett tag.

Ha en bra kväll!


Satt och kollade..


Min kära mor var inne och sa hej en snabb sväng när jag jobbade för ett tag sen. I handen hade hon en kasse full av fotografier hon precis framkallat och dessa var ju jag inte sen med att kolla på nu i helgen när jag sov över där. Hittade ett gammalt (2-3 år) kort från ett julbord som jag tyckte var fint. Jag har aldrig kunnat förstå vad folk som ser mig och mina systrar ihop menar med att vi är så lika men jäklar säger jag. Vissa av korten jag såg som inte var glasklara kunde jag knappt se skillnad på mig och min äldre syster. Ett kort satt jag och stirrade på länge tills jag kom fram till att det måste vara jag eftersom man såg ett av mina födelsemärken på halsen. Haha som det kan bli..




Nu är ju det här korten fotograferat från min mobilkamera men ni ser säkert ändå. Saknar mina bruna linser och löshår när jag ser den här bilden.
 Med på kortet är också min bror, syster och systerdotter.


Grått väder ger dåligt humör


Men allvarligt talat. Är det bara jag som blir deprimerad så fort det blir sånt här väder. Solen var ju framme igår men nu är det förbannade marsvädret tillbaka. Jag säger bara BLÄÄ

Nu blir det snart skola. Sen blir det mathandling och lite senare ikväll ska jag ge mig på spinningen igen. Inte lika hårt som förra gången för jag vill inte ha den träningsvärken igen. Det var det värsta jag varit med om. Ska komma igång efter förkylningen som jag hade förra veckan. Nu är det allvar!

Hoppas er dag blir bra. Nu ska jag plocka i ordning mig för avfärd!

Söndag återigen


Och jag vill börja med att säga R.I.P farmor som gick bort i fredags natt efter en kort tid på sjukhus :( <3

Helgen har varit bra förutom den händelsen såklart. Tillbringade fredagen hos min syster och gullungar och det är ju alltid trevligt att komma dit. Det blev en lugn fredagskväll med "Så ska det låta" och en film. Igår var vi inne en sväng på museét för att barnen skulle få leka litegrann (det var nån sån barngrej) och efter det gick vi och åt på Pingvin. Senare på kvällen åkte jag hem till Bokenäs till mor och far och sov över där till idag. Skönt att komma hem litegrann också såklart! Idag har inte mycket hänt. Mamma o pappa åkte till jobbet i morse så jag har inte gjort mycket alls. Nu kom jag hem för en stund sedan och ska ägna resten av dagen åt min älskling som jag har saknat :)

Hoppas er helg varit bra!


Godkväll

Nu blir det nog snart sängen. Har suttit hela kvällen på NÄL och är nu så trött så att jag knappt kan hålla ögonen öppna. I morgon är det ju som bekant fredag och jag ska sova hos min syster hela helgen så det kan tänkas att det blir dålig uppdatering under helgen. Bara så ni vet.

Nu Godnatt !!


Lite bilder


Godkväll. Jag är megatrött av nån anledning. Sov väl inte så himla bra inatt. Drömde konstiga saker och sen så kunde inte min sängpartner ligga still så det blev lite sömnbrist. Jag gick upp i tid i morse och tillbringade en timma på gymmet. Sen åt jag frukost och åkte till jobbet för att jobba 12-20. Dagen flöt väl på bra antar jag, kom hem för ett tag sen och har hunnit äta både mat och ett päron. Har fått nån ny grej för päron. Det är himla gott har jag kommit på!

Nej nu ska jag syssla med annat. Min fantasi flödar väl inte så jag skriver nog inte mer ikväll. Avslutar med lite bilder från i lördags. Toodels













Godnatt!


Wish me luck


Nu håller jag alla tummar som finns!



Tisdagen den 16:e mars


Dagen har varit sådär. Fick ett tråkigt besked i telefon i morse om att min farmor ligger på NÄL eftersom hon fått en blodpropp i hjärnan. Ursch sånt är givetvis aldrig kul och har påverkat mitt humör en del under dagen. För övrigt inte mycket som hänt. Jobbade till kl 18 och sen när jag kom hem bestämde jag mig för att sätta igång träningen igen eftersom jag mår bättre. Gick oväntat bra idag av nån anledning. Kanske hade en del överskottsenergi att ta ut.

Nej nu ska jag nog kolla på ett avsnitt Lost. Ha en bra kväll!

 


Hopp!


De finns där under nånstans och bara väntar på att få blomma upp!





"Lady Gagas nya video chockar"


Ja enligt Aftonbladet.se så har Lady Gagas video till låten "Telephone" chockat allmänheten. "Mördar med hjälp av Beyoncé" Det är ju inte riktigt några blodiga knivmord vi pratar om utan gift. Jättehemskt buhu. Och mycket naket har man ju aldrig sett i en musikvideo förut då eller? Jag tycker videon var cool. Det finns alltid människor som har åsikter så fort en tjej klär av sig på tv. Ja jisses det finns pryda människor! Grym låt, grym video tycker jag!




Alice in Wonderland



Glömde ju lägga upp ett inlägg om Alice nu när vi äntligen fick sett den. Dock blev jag lite besviken. Den kommer bara få  3/5 för den var inte så bra som jag trodde. Men det fanns iallafall en hel del skämt jag uppskattade i den. Riktig Malinhumor om man säger så.
Absolut sevärd men ingen riktig toppenfilm alltså.


Godmorgon härliga soliga måndag!


jag har varit vaken ett par timmar och tvättat. Himla kul sysselsättning när man är ledig haha. Idag är det strålande väder utomhus så det får man ju kanske utnyttja sedan. Kanske blir en promenad med darlingen efter min lektion och all obligatorisk handling om det fortfarande är lika fint!

Nej nu ska jag ner och slänga i tvätten i torktumlaren och sen fortsätta med min novell till skolan!

Ha det bra!

Strandpromenaden i mars


Mobilbilder från vår lilla promenad på isen för en stund sen.
Synd att vi inte tog med systemkameran istället.










Nyss hemkommen!


Ja nu har vi precis kommit hem efter en underbar kväll som började med bio och slutade hos S&A Jag är så himla trött så nu blir det nog sängen direkt. Får se till att lägga upp några bilder i morgon (Om Sara-rara behagar lägga upp några;)

Tills dess godnatt!

 


The Vampires assistant


En film nu igen :)



Namn: The vampires assistant
År: 2010
Genre: skräck, fantasy
Längd: ca 98 min
Betyg 3/5

Ännu en ungdomsfilm som jag velat se ett tag. Den var helt okej faktiskt.


Hårschampo


Omväxling förnöjer sägs det ju så nu ska jag pröva ett nytt schampo som vi köpte när vi var en snabb sväng förbi Ö&B förut. Får se om det är nåt att ha!




Film också ju


Ja en film blev det igår. Den här gången körde vi en ungdomsfilm




Film: Percy Jackson and the lightning thief
År: 2010
Genre: Fantasy
Längd: 118 min
Betyg 2/5

Ja som sagt det är ju egentligen en film för 12-15 åringar. En hel del underliga "fel" som jag tyckte var konstiga (han sörjde knappt sin mammas "död" tillexempel) Ja.. Den gick väl att se men nån kanonfilm var det inte på långa vägar..


Träningsuppehåll redan?


Ja herregud jag har känt mig helt tung i huvudet och haft ont i halsen i tre dagar nu. Tror seriöst jag avlider. Jag som hade börjat komma igång så härligt på gymmet! Åh! Sitter här framför datorn nu medan R står i köket och gör mat. Kyckling med jordnötssås och ris står på menyn idag. En av mina favoriträtter mums! Ska bli skönt att få ta det lite lugnt eftersom jag jobbar i morgon också! Kort dag men ändå. Får hoppas att jag inte blir sämre nu då!

Ha en bra fredag!

 


Dags att bege sig


Till jobbet.. Vad gör man inte för att tjäna sina pengar :D
Har typ fortfaramde världsont i benen efter spinningen. Hoppas att det ska ge sig snart så att jag kan träna. Fick hoppa det igår pga värken. Blää

Jaja ha en bra dag nu!

 


Supersugen..


Jag skulle verkligen göra vad som helst för en liten, liten, liten (läs stor) chokladbit. Men icke då! Nu ska vi vara nyttiga och därför så får jag fortsätta drömma. Har ju varit nere på spinning på gymmet nu så den där chokladbiten får jag ha tillgodo.

R säger åt mig att gå och äta så att jag blir stor och stark men jag vill ju inte bli stor(?) Det är ju därför jag går på gym! (för att få mindre midjemått) Så jag kanske ska ta och sluta äta helt istället och försöka överleva på extrema bantningsmetoder? No good idea. Jag är ett för stort matvrak för det :P

Åh tänk att ha en sån här:



Harry Brown





Film: Harry Brown
År: 2009
Genre: Crime, drama, thriller
Längd: 103 min
Betyg: 3½/5

Det här var en bra film! I korta drag handlar den om en massa ungdomsbrottslingar som styr gatorna och gör livet svårt för de som bor runtomkring. Lite blod och action. Kan det bli bättre?



Måndag igen!


Och den här helgen hade vi fullt upp! I fredags åkte vi direkt till Vargön efter att jag slutat jobba och satt fram till småtimmarna hemma hos älsklingens bror o hans tjej och snackade och drack vin. I lördags åkte vi till Båberg och dansade bugg till Arvingarna med P & S himla kul! Man blir gott mör i kroppen efter ett par danslåtar. Igår gjorde vi inte mycket under dagen men på kvällen så åkte vi hem till syrran för lite kaffe och bullar (och lek med ungarna) kändes som att  det var ett tag sedan vi var där så det var också roligt i vanlig ordning!

Här kommer lite bilder från i lördags


Vi tar oss en svängom!



Min kära mor och bror + tjej var också med



Min bror, syster och jag


Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och göra mig i ordning för lektion!
Ha en fortsatt trevlig måndag!


Felsms.com


Det här var ju bara för kul!


Till:
Mig
Sms: Okej vad bra. Vi älskar
Svar: Hann inte svara utan min söta farmor (som nyss lärt sig smsa) skickade ett nytt sms där det stod "Jag menade att vi älskar dig, inte ett ord till någon för då rycker jag ett öra på dig!"

Förklaring: Ja som sagt, farmor är ny på sms fronten och skickade iväg smset lite för tidigt


Superkul :)


Shutter Island


Ja just det vi var och såg "Shutter Island" på bio igår! Vilken bra film. Förstår varför kritikerna gillade den! Spänningen fanns där hela tiden och den var tillochmed läskig ibland (det kan Sara intyga ;)




En riktig kanonfilm! Se den!

 


Nu fan kör vi igen!


Ja motivationen har inte varit den bästa men nu i morse gick mitt nya avtal med mig själv i kraft. Nytt gymkort inhandlades och jag har tillbringat en timma där på samma gång. Känns underbart! Nu kör vi igen!  Det är alldeles för nära till sommaren nu känner jag så det var bara till att sätta igång!

Nu ska jag snart äta lite och sen ge mig av till dagens lektion! Ha en bra dag alles!




RSS 2.0