-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Det börjar verkligen bli så bra!

Är verkligen lycklig på fulltid nuförtiden, det är helt underbart att vara kär! det finns inte nåt som kan få ner mitt humör just nu, wondeful life :)

Well kanske en beskrivning av min helg nu då! vi börjar med fredag då såklart :) jag jobbade till klockan 19 och lagom tills jag slutade kom Emma och vi gick omkring en stund på Torp och kikade kläder och bara umgicks, var riktiigt härligt! planen var att köpa nåt att ha på mig till på lördagen då jag skulle till Lipz och ett fint linne på Gina inhandlades :) efter det var det till att sätta sig i bilen o bege sig till Vargön och hem till henne för lite fredagsdricka! där väntade såklar våra hjärtevänner och det blev en mysig kväll med lite cider o ett par glas vin, det var meningen att vi skulle upp i någorlunda tid på lördagen så vi drog hemåt ganska tidigt, skönt med en kvällspromenad! väl i säng började vi titta på Råttatouille men jag somnade efter bara en liten stund alldeles utmattad så det blev inte mkt av filmen :)

Lördag skulle vi ju som sagt upp tidigt men det existerar inte i vårat lexikon så vi gick upp ca 20 min innan vi skulle bli hämtade av Emma o Niklas för att färdas till Göteborg. Hade himla go huvudvärk pga vinet som jag vaknade av ganska tidigt.. Mindre roligt vill jag säga, orkade knappt gå upp men till sist satt vi i bilen och kom iväg ungefär då vi sa att vi skulle åka :) Vi skulle t Göteborg o köpa maskeradkläder till Halloween men eftersom någon inte kan läsa en karta och vi av misstag hamnade i fel ände av stan så blev det inget med det ;) Vi gick in på Universeum och kollade på en massa djur istället. Blev aningen paff då vi gick in i "djungeln" som det kallas och det flög omkring fåglar och fjärilar där, försökte få syn på aporna men de gömde sig, så synd...Well strosade omkring där ett tag och kikade innan vi for tillbaka till stan igen och kollade lite till innan vi åkte hem. Inga maskeradkläder för nån av oss men jag köpte en vinterjacka! jättenöjd!
När jag och darlingen kom hem var det ytterligare stress för då skulle vi på förfest hos en kompis till honom och det var lite dålig tid imellan då vi sa att vi skulle vara där och när vi kom hem från Götet så det var snabba ryck som gällde! Väl framme på festen var det jättekul, fick träffa en del kompisar till honom och det var väldigt trevligt faktiskt! blev lite dricka och vid 00 ungfär drog vi vidare till Lipz där  vi tillbringade nån timme innan vi tog en taxi hem. En riktigt lyckad kväll! jag hade jättetrevligt med allihopa och det var ännu trevligare o få träffa lite nära vänner till Rasmus också.. På natten försökte vi kolla på filmen igen men jag somnade för att den inte var bra helt enkelt, så se inte den!

Vaknade på söndagen av att det ringde och det var Niklas som ringde o väckte oss, nja vi var typ redan halvvakna som tur var men inte så vidare sugna på att gå upp, iallafall jag :) Älsklingen o Niklas skulle iväg o kika på en vinterbil till mitt hjärta så det var till att dra snabbt igen! inte en lugn stund! Emma o jag for iväg rätt fort när vi kommit hem till dem :) vi drog till Överby och shoppade medan de åkte lång väg för att kika på en bil, en lyckad shoppingtur! fick köpt en del saker till lägenheten och en festklänning. Sen åkte hem till henne o Niklas och fick en stund för oss själva innan boysen kom hem med en bil till och så fort de kom innanför dörrarna fick vi ju dra igen för då skulle ja o Rasmus till syrran o hennes kille o kolla på film o bara ta det lugnt så jäklar vad vi varit på språng! blev en sen kväll hos syrran o väl hemma hos mig igen så kollade vi på 2 avsnitt av Scrubs o stenslockade sen :)

Idag har jag vaknat, gått upp, segat o blivit körd till jobbet, jobbat o dragit hem o slappat :) jäklar vilken intressant dag va? hehe eller inte!  men så brukar mina dagar se ut ;)

Well en kär hälsning till alla som orkat ta sig igenom min lilla roman ;) självklart bara om du är värd den haha :)
Nu ska jag faktiskt vara lite duktig o fixa i ordning i mitt kök eftersom jag stökat till det!

Toodeeels


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra jobbat älskling!

2007-10-23 @ 00:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback