-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Inflyttningsfest


Ja det var det dags för igår :) mycket trevligt! kom faktiskt fler folk än över förväntan :P vissa hade ju tackat nej men dök upp ändå och det var ju trevligt! alla mina favoritvänner var där och en del av Rasmus vänner såklart, kul o träffa dem med det gör man ju inte så ofta. Var tyvärr dåligt framme med kameran så det blev inga bilder :( En av kvällens höjdpunkter var tydligen Mario Kart Wii :P det gick varmt under hela kvällen och batterina som satt i en av kontrollerna började ta slut haha. Men alla verkade ha en rolig stund som man ska ha det på fester :)
De flesta åkte hem runt 00.30 eftersom de tog samma bil så den slutade lite tidigt tyvärr men det positiva i det var ju att vi fick städat undan det mesta på kvällen redan. Med hjälp av Kristin som dök upp rätt sent och var fylleskjuts. Alla åkte när hon kom så hon var så söt och hjälpte till :)

Jag vaknade med huvudvärk i morse såklart! drack vatten men tänkte inte på att det var små glas jag drack ur så det var ju ungefär halva mängden som jag brukar dricka :P tog ett par treo och vaknade inte förrän 12.15 :P då blev det duschen och ganska fort iväg t Torp och till apoteket. Sedan åkte vi och gjorde vår rutinmässiga mathandling och nu tar vi det lugnt en stund. Ska snart åkte hem på fika hos syrran! brorsan o Malin kommer ju dit också så det ska bli niice :)

Ha en supersöndag!

Toodeels

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback