-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Boktips till Twilightälskaren!


Beautiful dead- Jonas bok
Av Eden Maguire

 

Darina lider stort av sin saknad efter pojkvännen Phoenix som hastigt togs ifrån henne i ett meningslöst slagsmål.
Samtidigt tror hon att hon blivit galen eftersom hon ser personer som är döda. Efter ett möte med den bortgångne pojkvännen inser hon att hon blivit utvald för att hjälpa honom samt några andra personer att få svar på vad som egentligen hände när de dog. De har bara ett år på sig så Darina måste göra det omöjliga att skingra oklarheterna och ge de döda sin välförtjänta ro. Samtidigt som tiden börjar rinna ut får hon lite mer till tillsammans med sin älskade Phoenix. I den första boken av tänkta fyra så ska hon hjälpa Jonas som är en av hennes äldsta vänners f.d pojkvän att få  gå vidare. Jonas lider av ångest eftersom han tror att han orsakade sin flickvän stora skador då de vurpade med motorcykeln som blev hans död. Polisrapporten visar att Jonas körde vårdslöst men var det verkligen så det gick till?


En bra bok som får 7/10 i betyg. Här är det inga vampyrer utan änglar som gäller. Jag gillade den pga att den är stundtals är väldigt sorglig. Perfekt ungdomsbok!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback