-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Bad Teacher


Läraren Elizabeth (Cameron Diaz) är kanske inte den bästa läraren som finns. Hon är elak, ignorant och svär som en borstbindare. Hon blir alldeles förstörd när hennes blivande make plötsligt lämnar henne. Detta på grund av att hon är lycksökerska och har en förkärlek till hans stora bankkonto och kreditkort. Hon tar sig snabbt ut på banan och letar efter nästa rika offer att sätta klorna i då Scott (Justin Timberlake) dyker upp på höstterminen. Hans familj är väldigt rik och hon börjar göra allt för att lägga beslag på honom. Hon är övertygad om att ett par nya silikontuttar skulle göra att Scott slänger sig i armarna på henne och är villig att ta till vilka metoder som helst för att få ihop pengarna till detta eftersom hennes elaka exfästman vägrar betala dem för henne. De desperata åtgärderna för att få ihop pengar leder in henne på krigstigen där kollegan Amy (Lucy Punch) står på andra sidan. Amy är inte bara den bästa läraren på skolan, hon har också visat intresse för Scott och till Elizabeths fasa verkar Amys intresse vara besvarat.

 

Namn: Bad teacher
År: 2011
Regissör: Jake Kasdan
Genre: Komedi
Längd: 92 min
Betyg: 6,5/10 (imdb 5,9/10)


Jag fullständigt älskar Cameron Diaz i den här rollen. Hennes nonchalanta sätt och beteende gör den här filmen väldigt rolig. Historien är bra och karaktärerna är bra. Den här är absolut värd att se om man har en stund över.
Skådespelare i filmen i urval: Cameron Diaz (Knight and day), Jason Segel (How i met your mother, Gullivers resor), Justin Timberlake (Social network), Lucy Punch (A little bit of heaven).

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback