-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Blitz


Tom Brant (Jason Statham) spelar en tuff polis som har ett svårt uppdrag framför sig. Någon har ställt in siktet på polismän på hans station och dödar dem en efter en. Att morden sker på öppen plats bevisar att de har med en galning att göra men trots detta är mannen väl förberedd och fastnar inte på en enda övervakningskamera. Tom tvingas lägga sina fördomar åt sidan för att jobba med sin nya öppet homosexuella chef Porter Nash (Paddy Considine) så att de finner mördaren innan alldeles för många stryker med.

 

Namn: Blitz
År: 2011
Regissör: Elliot Lester (Love is the drug)
Genre: Crime, thriller
Längd: 96 min
Betyg: 6/10 (imdb 6,3/10)

 

En hyfsat bra thriller. Den här filmen tycker jag absolut att man kan ta sig tid att se. Jag gillade slutet. Jason är lagom tuff i filmen och mördaren är beräknande och listig. Sevärd! skådespelare i filmen i urval: Jason Statham (Lock, stock and two smoking barrels, The mechanic), Paddy Considine (Dead man's shoes, Hot Fuzz), Luke Evans (Clash of the titans, Robin Hood), Aidan Gillen (The wire, Shangai knight).

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback