-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Hot Fuzz


Nicholas Angel  (Simon Pegg) är en fenomenalt duktig polis. Han är så duktig att han får de andra att se ut som medelmåttor. På grund av avundsjuka så blir han befodrad och förflyttad till en liten halvdöd småstad ute på den engelska landsbygden. Detta är något han inte finner sig så lätt i och när han inser att inte mycket händer i den lugna staden tar han saken i egna händer och arresterar folk ute på gatan innan han ens hunnit börja sitt nya arbete. Han träffar polismannen Danny Butterman (Nick Frost) och de blir snabbt vänner. En kväll upptäcks två döda människor och Nicholas vill utreda det som mord medan de andra på polisstationen hävdar att det var rena olyckshändelser. Nicholas börjar tro att det är något skumt med staden och dess invånare och bestämmer sig för att undersöka det vidare.

 

Namn: Hot Fuzz
År: 2007
Regissör: Edgar Wright (Shaun of the dead, Scott Pilgrim VS the world)
Genre: Action, komedi
Längd: 121 min
Betyg: 6,5/10 (imdb 7,9/10)

 

En rolig idé till komedi. Underhållande på grund av att den inte var förutsägbar och inte innehöll massa uttjatade skämt. Sevärd! Skådespelare i filmen i urval: Simon Pegg (Shaun of the dead, Paul), Nick Frost (Shaun of the dead, Paul, The boat that rocked), Bill Nighty (Pirates of the Caribbean, Harry Potter och dödsrelikerna, Glourious 39, Underworld, Valkyria), Paddy Considine (Blitz, Dead man's shoes), Martin Freeman (Shaun of the dead, Love actually,) Jim Broadbent (Harry potter 6 och 7, Young Victoria)

 


 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback