-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Just go with it


Danny Maccabee (Adam Sandler) har inte haft tur med tjejer. Han var inte vacker i sin ungdom och efter att ha lämnat en hustru, som behandlat honom illa, vid altaret så gör han några skönhetsoperationer och blir genast rätt populär bland tjejerna. Han blir en framgångsrik plastikkirurg som anser att en vigselring (och lite skitsnack) får tjejerna på fall, vilket också är sanningen i den här filmen. Ingen skada skedd, han har ändå inga planer på att slå sig till ro. Tills den dagen han träffade Palmer (Brooklyn Decker). Han tar av sig ringen och inleder något med henne och det är på god väg att bli seriöst då hon finner ringen i hans byxficka. Danny får då ljuga ihop en historia om att han håller på att skilja sig från sin krävande hustru och får sin vän och assistent Katherine (Jennifer Aniston) att ställa upp och spela hans bättre hälft.

 

Namn: Just go with it
År: 2011
Regissör: Dennis Dugan (Happy Gilmore, Grown ups, Härmed förklarar jag er Chuck & Larry)
Genre: Komedi, romantik
Längd: 117 min
Betyg: 6,5/10 (imdb 6,3/10)

 

En rolig komedi som gav upphov till många skratt. Dock lite förutsägbar men det är okej i sådana här komedier. En lätt film som är mycket sevärd om man gillar komedier. Skådespelare i filmen i urval: Adam Sandler (Happy Gilmore, Funny people), Jennifer Aniston (Marley och jag, Ryktet går), Brooklyn Decker (Serier: Ugly Betty, Royal pains), Nicole Kidman (The other, Moulin Rouge).

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback