-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The Beaver


Walter Black (Mel Gibson) är inne i en djup depression. Hans beteende håller på att slita itu familjen och han märker inte hur hans yngsta sonhåller på att förändras och hur mycket hans äldsta föraktar honom.  Hans hustru Meredith (Jodie Foster) gör snart det hon tycker är rätt och slänger ut honom. Efter ett självmordsförsök hittar Walter den terapi som ska hjälpa honom att komma ur sin depression i form av en bäver handdocka. Meningen är att han ska ta avstånd från sig själv och sina handlingar genom att prata genom bävern. Han förändras snart till det bättre trots att många tycker att han är tokig. Tillslut går det så långt att han inte kan leva utan dockan på sin hand och återigen håller han på att förstöra sitt eget liv.

 

Namn: The Beaver
År: 2011
Regissör: Jodie Foster
Genre: Drama
Längd: 91 min
Betyg: 6,5/10 (imdb 6,9/10)

 

Jag hade inga höga förväntningar på den här filmen. Har läst negativa recensioner om den men gav den ett försök ändå och jag blev positivt överraskad. En bra historia och en bra dramafilm. Värd att ses! Skådespelare i filmen i urval: Mel Gibson (Braveheart, Edge of darkness), Jodie Foster (Flightplan, Panic room), Cherry Jones (Signs, The village), Anton Yelchin (Star Trek 2009, Fright night).

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback