-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The Traveler


Sex poliser jobbar under julaftons kväll. Det är oväder utomhus och ingen av dem förväntar sig att få särskilt mycket att göra. Då dyker plötsligt en man upp. Han kallar sig Mr Nobody (spelad av Val Kilmer) och han är där för att erkänna sex mord. Han blir intagen till förhör men det går inte att få ut något av intresse. En av poliserna, Alexander Black (Dylan Neal) förlorade sin dotter ett år tidigare i samband med en kidnappning och nu börjar de finna samband mellan Mr. Nobody och dotterns försvinnande.  På samma gång börjar det ske mystiska dödsfall på polisstationen och Mr. Nobodys bekännelser visar sig ha en förödande effekt på deras liv.


 

Namn: The traveler
År: 2010
Regissör: Michael Oblowitz (The foreigner)
Genre: Horror, thriller
Längd: 96 min
Betyg: 5,5/10 (imdb 4/10)

En skräckfilm i all ära men särskilt skräckinjagande var den inte. Val Kilmer gör ett bra jobb som Mr. Nobody och han däremot är obehaglig. Filmen är tyvärr rätt förutsägbar men det gör att nerverna är på helspänn. En helt okej film som jag faktiskt tycker fått för lågt betyg på Imdb. Skådespelare i filmen i urval: Val Kilmer (Kill the Irishman, Felon), Camille Sullivan (Normal), Dylan Neal (Percy Jackson).

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback