-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The Thing


Några norrmän från en forskningsstation finner ett fynd i isen någonstans ute på Antarktis. Nedfrusen i isen ligger något slags livsväsen som de tar med till stationen för att undersöka närmare. När isen börjar smälta rymmer varelsen och börjar anfalla alla forskare på stationen. Den kan ta över andra människors kroppar så den enda chansen de har att överleva är att ta reda på vilka som fortfarande är mänskliga.

En nyfilmatisering av John Carpenters film från 1982.





Namn: The Thing
År: 2011
Regissör: Matthijis van Heijningen Jr
Genre: Horror, mystery
Längd: 103 min
Betyg: 5,5/10 (imdb 6,4/10)


Fick höra att den här filmen skulle vara ganska kass. Dock tyckte jag att det byggdes upp en spänning i filmen som gjorde den helt okej. Utomjordingen var rätt vidrig under vissa scener av filmen vilket jag sällan tycker i sådana här filmer. Godkänt i betyg i alla fall. Skådespelare i filmen i urval: Mary Elizabeth Winstead (Final Destination 3, Scott Pilgrim VS the World), Joel Edgerton (King Arthur, Smokin Aces), Ulrich Thomsen (Season of the Witch), Eric Christian Olsen (The hot chick, Not another teen movie).




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback