-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Flightplan


Det blev en lite äldre film för ett par kvällar sedan. Vi har sett den båda två men glömt av innehållet så det blev lite som att vi såg den på nytt. Rätt bra film faktiskt. Kyle Pratt (Jodie Foster) går på ett plan tillsammans med sin dotter Julia (Marlene Lawston) för att resa till släktingar efter att Kyles man och Julias pappa gått bort i en olycka. Med i bagaget finns den avlidnas kropp. Kyle är alldeles utmattad och somnar strax efter att flygplanet lyfts och när hon vaknar igen är Julia borta. Hon börjar leta förgäves och rör om himmel och jord men hon finns ingenstans. Då kommer flygpersonalen med oroande information om att Julia aldrig ens gått ombord på planet. Det finns nämligen inga uppgifter som styrker detta.

 

Namn: Flightplan
År: 2005
Regissör: Robert Schwentke (Tidsresenärens hustru, Red)
Genre: Drama, mystery, thriller
Längd: 98 min
Betyg: 6/10 (imdb 6,2/10)

Skådespelare i filmen i urval: Peter Saarsgaard (Knight and day, An education, In the electric mist), Sean Bean (Lord of the rings, Game of thrones, Black death, National treasure), Jodie Foster (Panic room, En långvarig förlovning), Michael Irby (Law abiding citizen, Fast and furious 5).

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback