-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The adjustment bureau


David Norris (Matt Damon) är en ung guvernörskandidat i New York. Av en slump stöter han på dansaren Elise (Emily Blunt) inne på herrtoaletten och han faller hejdlöst för henne. Han får hennes nummer och lovar att ringa henne när han tappar bort lappen. Han försöker på alla vis att få kontakt med henne igen, men förgäves. Två år senare får han syn på henne av en slump. Det är då Ödet dyker upp. I filmen karaktäriseras Ödet som män i hattar och kostym. De förklarar för honom att de tillhör "The adjustment bureau" och deras huvuduppgift är att se till att inga händelser avviker från Ödet. När de förklarat hur det går till för David säger de att han inte kan träffa Elise för att detta bryter mot hur Ödet vill att det ska gå. Han äventyrar hennes och sin egen karriär ifall de två blir ihop. David accepterar detta tillslut men hans känslor för Elise vinner och han börjar slåss mot männen i hattar för att förändra sitt eget Öde.

 

Namn: The adjustment bureau
År: 2011
Regissör: Georgi Nolfi (Manus till Ocean's twelve, The Bourne ultimatum)
Genre: Romance, Sci-fi, thriller
Längd: 106 min
Betyg: 6/10 (imdb 7,1/10)

Den här filmen var helt okej men får inte bättre betyg eftersom jag tycker att den var lite seg, dock bra skådespelare och en bra filmidé. Skådespelare i filmen i urval: Matt Damon (True Grit), Emily Blunt (Djävulen bär Prada).

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback