-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

The Lincoln Lawyer


Mick Haller (Matthew McConaughey) är en utomordentligt skicklig försvarsadvokat. Han körs omkring av sin privatchaufför i sin Lincoln med registreringsskylten "NTGUILTY" och kör inte alltid med de mest sjyssta metoderna. Bland annat så har han inga problem med att skjuta upp en klients rättegång eftersom han inte fått det han krävt att få betalt. I kontanter givetvis. Han tar på sig uppdraget att försvara den unge rikemansungen Louis som anklagas för att ha knivhuggit en ung prostituerad. Louis (Ryan Philippe) är mycket övertygande och charmig och hävdar att han istället blivit lurad och att det så kallade brottsoffret är ute efter hans pengar. I samma veva som Mick börjar nysta i fallet så dröjer det inte länge innan det börjar hända hemska saker. Han inser snart att allt inte är som det ser ut att vara och hans karriär sätts på spel. Vad är egentligen sanningen?


Namn: The lincoln lawyer
År:
2011
Regissör:
Brad Furman (The take, The stranger)
Genre:
Crime, drama, thriller
Längd:
118 min

Betyg:
7/10 (imdb 7,4/10)


Baserad på en bok av Michael Connelly. En sevärd film. Det enda jag kunde tycka är att den var lite förutsägbar.
Skådespelare i filmen i urval: Matthew McConaughey (We are Marshall, Sahara), Ryan Phillippe (Flags of our fathers, Franklyn) Marisa Tomei (Anger management, The wrestler), Josh Lucas (A beautiful mind, Life as we know it, Hulk) John Leguizamo (Moulin rouge, röst åt Sid i Ice age) Frances Fisher (Titanic, In the valley of Elah, The perfect game)

 


 


Kommentarer
Postat av: Sara

Potter är ju garanterat bra, men jag uppdaterar efter bion :) Ja, absolut filmkväll snart! Vi kanske kan ses nån dag och göra nåt.. Antar att båda våra män lämnar oss ensamma på dagarna.. ;)

2011-07-13 @ 15:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback