-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Rango


Det här är historien om Rango (Röst Johnny Depp), en kameleont som blir strandsatt mitt ute i öknen. Med fara för sitt liv så hittar han långt där ute i öknen en by med en salig blandning av olika djur. Här ser Rango sin chans att tillträda en ny roll så han antar rollen som en ny tuff kameleont, som inte tvekar att använda sin pistol ifall någon muckar gräl med honom. Denna lilla lögn gör att han får erbjudandet att ta över som ny scheriff i stan, vilket han så gärna accepterar utan att förstå vad det egentligen innebär (sen "råkade" den förre scheriffen dö i sitt arbete också). Strax efter att han tagit på sig stjärnan så försvinner byns sista lager av vatten ifrån banken och utan att veta hur han ska lösa det så står Rango inför en stor utmaning där en massa usla skurkar ingår.



Namn: Rango
År: 2011
Regissör: Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean 1-3, The ring)
Genre: Animerad, äventyr
Längd: 107 min
Betyg: 5/10 (imdb 7,7/10)

Den här filmen imponerade inte. Jag tyckte inte den var rolig. Skrattade kanske åt något enstaka skämt men i längden blev den långtråkig. Kända skådespelare som gör röster i filmen i yrval: Billy Nighy (Harry Potter), Isla Fisher (En shopaholics bekännelser, Wedding Crashers), Abigail Breslin (Signs, Allt för min syster), Ned Beatty (The killer inside me, In the electric mist). Med flera.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback