-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Drive


"The Driver" (Ryan Gosling) arbetar som stuntman på dagarna och kör flyktbil på nätterna. Han börjar träffa sin attraktiva granne Irene (Carey Mulligan), som har en liten son och en make i fängelse. Romansen börjar blossa upp och Driver får bra kontakt med hennes son. En dag får Irene veta att hennes man ska släppas ur fängelset och då rinner romansen ut i sanden. Irene's man Standar (Oscar Isaac) får veta att de haft en liten historia men han väljer att låta det bero och är istället sjysst mot "The Driver". En dag hittar Driver Standar liggandes nerslagen i ett parkeringshus och Standar berättar att det är några män som vill att han ska genomföra en kupp åt dem och att han vägrat. Driver bestämmer sig då för att hjälpa Standar med kuppen för att få honom skuldfri.

 

Namn: Drive
År: 2011
Regissör: Nicholas Winding Refn (Bronson, Valhalla Rising)
Genre: Action, crime
Längd: 100 min
Betyg: 7/10 (imdb 8,3/10)

En bra film med ett grymt intro. En bra handling och en grym (och snygg) Ryan Gosling i huvudrollen. Skådespelare i filmen i urval: Ryan Gosling (All good things, Blue Valentine), Carey Mulligan (An education, Never let me go), Bryan Cranston (Breaking Bad), Ron Pearlman (Season of the witch, Bunraku), Oscar Isaac (Sucker Punch, Robin Hood, Agora).

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback