-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Blackthorn


"Den legendariska banditen Butch Cassidys sista år i livet är mytomspunna. Med teorier om allt från att han avrättades av boliviansk militär till att han lämnade Sydamerika och dog i stillhet på en ranch i Nevada på 30-talet. I Mateo Gils spännande västern lever den gamla Butch Cassidy under namnet James Blackthorn i en liten by i Bolivia, 20 år efter försvinnandet 1908. Han lever av jordbruk och drömmer om att avbryta sin exil och återvända till familjen i USA. Motvilligt slår han sig ihop med en spansk gruvrånare som lovar honom en del av bytet, tillsammans ger de sig ut på ett sista äventyr där Blackthorn inser att han inte är den enda med mörka hemligheter"

 

Namn: Blackthorn
År: 2011
Regissör: Mateo Gil
Genre: Western, Drama
Längd: 98 min
Betyg: 6/10 (imdb 6,6/10)
Skådespelare: Sam Shepard (Inhale, Felon), Stephen Rea (V for Vendetta),
Dominique McElligott (Hell on wheels, Leap Year)


Ett tips till de som gillar Westernfilmer. Jag somnade tyvärr i soffan när jag såg den. Inte för att den var tråkig utan för att jag var trött. Tappade tyvärr lite av stämningen efter det men den var godkänd.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback