-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Klappa händer små


Jag har nu alldeles precis läst klart "Klappa händer små" av Dan Rhodes och den här boken som är beskriven som "en bisarr saga fylld med svart humor och extremt vackra människor" samt "Bröderna Grimm möter Tim Burton" tog sig direkt in i mitt hjärta.

Boken handlar om olika människor. En äldre man som jobbar på ett självmordsmuseum. Tanken bakom museet är bra. Det är meningen att folk ska bli avskrämda från att ta sina liv men dessvärre får det motsatt effekt och mannen, som sover på museet, får ofta städa upp efter olyckliga människor som väljer att avsluta sin tid på jorden. På sidan av detta finns doktorn som tar hand om liken eftersom den äldre mannen inte vill besvära omgivningen med dödsfallen. Doktorn har en väldigt obehaglig hemlighet som tillslut avslöjas. Sen följer en  vacker kärlekshistoria mellan en man och en kvinna som lovade varandra evig trohet som unga och naiva.

Får säga att den här boken var mycket läsvärd!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback