-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Eastern Promises


Då en ung prostituerad kvinna hamnar på sjukhus och dör så lämnar hon efter sig ett litet barn och en dagbok skriven på ryska. Barnmorskan Anna blir så upprörd över händelsen och det ensamna barnet så hon börjar gräva i kvinnans liv med dagbokens hjälp. Hon luskar ut lite ledtrådar och en av dem leder henne till en restaurang där hon får kontakt med mannen som äger den. Han är mycket villig att hjälpa till att översätta dagboken. Anna är först tveksam men bestämmer sig för att tacka ja till förslaget. Något som visar sig vara en dålig idé då mannen har en dold agenda. Anna befinner sig plötsligt i fara men är trots detta fast besluten att hitta barnets släktingar. På samma gång möter hon Nikolai, som tjänstgör som chaufför/torped och som är fast besluten om att nå toppen.

 

Namn: Eastern Promises
År: 2007
Regissör: David Cronenberg
Genre: Crime, drama
Längd: 100 min
Betyg: 7/10 (imdb 7,8/10)


En toppenfilm jag kan rekommendera. Skådespelare i filmen: Naomi Watts (J.Edgar, King Kong), Viggo Mortensen, Vincent Cassel (Black Swan, Derailed), Joseph Altin (Young Victoria).

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback