-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

Let me in


Baserad på boken "Låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindqvist

12-åriga Owen har det inte så lätt. Hans deprimerade mamma gör sitt bästa för att ta hand om honom men om hon inte är iväg så ligger hon däckad i soffan av för mycket att dricka. I skolan finns det några killar som gör allt för att förpesta hans liv. När en flicka i hans ålder flyttar in i lägenheten bredvid med sin pappa bryr han sig först inte så mycket innan han råkar träffa på henne på gården. Hon är lätt klädd och har inga skor eller strumpor på sig trots att det är snö. Flickan, som heter Abby, säger att de inte kan vara vänner men ändå byggs det upp en relation mellan dem. Under tiden finner man kroppar, tömda på blod som polisen tror är kopplade till satanism.

 

Namn: Let me in
År: 2010
Regissör: Matt Reeves (Cloverfield
Genre: Drama, horror
Längd: 116 min
Betyg: 7/10 (imdb 7,2/10)


En väldig mörk historia som går rätt in i hjärtat. En film alla borde bocka av på sin "att-se" lista. Skådespelare i filmen: Kodi-Smit-McPhee (The road), Cloe Grace Moretz (Hugo, Kick-ass), Chris Browning (Cowboys and aliens), Richard Jenkins (Friends with benefits), Elias Koteas (Shutter Island, The killer inside me).

 

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback