-Kärleken övervinner allt- -
body{ background-image: url(http://bandlost.se/m/centerbg.gif); background-repeat: repeat-y; background-position: center center; background-attachment: fixed; }

4:e september

 
Hej!
 
Har haft fullt upp idag eftersom det var min första praktikdag! en mycket trevlig men intensiv dag. Vi har fått en hel del gjort, vilket känns mycket bra.  Nu ska vi invänta lite svar från andra personer och boka in möte för att prata med dem innan vi går vidare. Var på praktiken mellan 08.15-15.00 och tog sedan bussen tillbaka till Uddevalla (praktiken är i Vänersborg) och gick direkt hem eftersom jag var så trött.
Kvällen har varit lugn. Vi har ätit Enchiladas och tagit det lugnt. Känner tyvärr att jag börjar få lite känningar i halsen och hoppas att det inte ska bryta ut! är inte förvånad då jag har flera klasskamrater som är sjuka. Det har jag inte tid med så det blir kurering i form av att ta det lugnt. Ska nog faktiskt snart dra mig mot sängen. Blir ganska tidigt i morgon också för då ska jag upp till skolan och gå på min första Arbetsrätt 2 lektion.
 
Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback